Mushroom & Parmesan Salads ~ Grybų & Parmezano Salotos

Rather unexpected, but very delicious combination. Original recipe here where I replaced Pecorino cheese with Parmesan.

❦     ❦     ❦

Netikėtas, bet labai skanus sprendimas. Netikėtai įkvėpiau čia, Pecorino sūrį pakeičiau Parmezanu ir skanios salotos per 15 min.

Reikės:

  • 450g pievagrybių, supjaustyti plonai
  • 60ml alyvuogių aliejaus
  • druskos, pipirų
  • 4 saliero stiebų, supjaustyti plonai
  • 20g petražolių, sukapoti
  • 140g stambiai trupinto Parmezano

Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad nelabai aš seku tuos “primatavimus” – viską dedu “iš akies”…

Taigis, viskas paprasta – atskirame dubenyje sudedame grybus, įpilame aliejaus, druskos bei pipirų ir sumaišome (geriausiai, rankomis, nes tolygiau pasidengs aliejus ir nesutrupinsim grybų). Perkeliam grybus į salotinę. Tame pačiame dubenyje procesą pakartojame su salierais ir taip pat perkeliame į salotinę (atsargiai su druska!). Įdedame petražoles, Parmezaną ir gerai išmaišome. Skanaus!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s